Tuesday, September 25, 2018


ЧУКОТКОВИЗМИ

Есен - това е когато листата падат, птиците отлитат и плуваш с неопрен.

Хич не харвесвам все да се колебая. Обаче не съм много сигурен дали точно това не харесвам.

"Beware, objects in the mirror may appear smaller than they are. The only exception Chuck Norris"

Извънземен разум откри НАСА. Засега разумът се въздържа от коментар.

Кметът на Ню Йорк, Руди Джулиани, предложи лесно решение за случая 9/11. Той предлага събитието да се казва просто 0.8181, защото не всички американци разбират от дробни числа.

Всички пари, които Чък Норис печели, отиват за подпомагане на Федералния резерв.

Исус въобще не е бил евреин. Ако беше, щеше ли да раздава безплатно риба и хляб?!

Учени от БАН съобщават, че са открили начин да усилват гравитацията с помощта на ракия. Според тях, при две големи тя се удвоява, а при пет е непреодолима.


За мен, безличието в общуването по морзовата азбука е разочароващо. Къде са аватарите, къде са атачмънтите? Къде!? А "like" и "dislike", "comment"? Чудя се, как са оцеляли хората от едно време.

Когато пералнята е на 5-та програма „изтискване” винаги се сещам за Григ. Но не заради неговите фантастични пиано концерти. Съвсем не! Просто „Григоров” е фамилията на майстора, който ми монтира маркуча от пералнята към канализацията. А аз, уви, не знам къде живее! ...не Григ, а майстора...

Чистачката на Титаник си скъса задника да суши парцала последните 20 минути.

Правило на Lemonade Joe:
Рано или късно всичко се свежда до есенция, вода и липса на WC, когато ти спешно ти трябва.

Откакто с дружинката си ловуваме храната сами и с коне, удоволствието е просто страхотно. Само на Чък не успях до обясня, че дакелите не са лисици, ма карай, те каратистите трудно схващат.

През зимата, снайперистите от СПЕЦНАЗ използват за своите зъби винаги и само паста Лакалут. Лакалут - избелва, чисти, крие от врага!

Всичко тече, всичко се променя. И най-вече малкото охлювче Охлю, което почти успя да пресече широката велосипедна алеяаааааа...

Габровската и шотландските академии на науката молят италианската страна да бъде по-пестелива в изказванията си във връзка с откритите, по-бързи от светлината, неутрино.