Tuesday, July 17, 2018



Костенурката Станка се движи с повишено внимание между 1345 г. и 1567г.

Гледайки Млечният път и полющващите се листа на дърветата, задвижвани от морския бриз, на какво най-вече вас, а не вашата любима, ви навежда мисълта? Забравили сте си тоалетната хартия?

С цел повишаване на качеството БМВ изтегля 1.5 млн.автомобила и ги заменя с Хонда.


Харалампи стана, дотътри се до чешмичката в двора и жадно пи вода. Изправи се, обърса с ръкав мустаците си и чак тогава се усети, че въобще не е Харалампи, а Джон Смит-директор на обсерваторията в Аресибо, напил се до безпаметност предишната вечер. Поводът бе сигнал от далечния космос, който преведен с гугъл гласеше:" Ке ви се не знае и космическиот кораб, к'аде ракията?"

Акумулаторът ми падна, защото мигачите светеха постоянно. В началото реших, че е от колата, но се сетих, че е Хонда и не може да е от нея. Имаше само две неща, които не бяха хонда в хондата. Чадър и аларма. Махнах чадъра, но мигачите не угаснаха. Остава да е алармата...

Комбайнерът от Арканзас, Филип Дийн, бил дочут, в местната кръчма, смело да твърди, че не вярва на теорията на Модилиани-Милър относно влиянието на данъчната ставка върху дивидентите, защото тя не взима предвид глобализацията през информационния век. Чак след което е паднал под масата.